Info-avondenIn de kijker:CPR INVEST SILVER AGE

Morningstar bekroonde dit fonds met VIER sterren !!!!

VERAART & PARTNERS houd aan objectieve uiteenzettingen door onafhankelijke sprekers.


Het kantoor Veraart & Partners houdt regelmatig info-avonden.
Vanaf onze verhuizing naar het nieuwe pand aan de Koning Albertlaan beschikken we over een eigen presentatieruimte waarbij het de bedoeling is om deze zaal frequent te gebruiken.


Indien u interesse heeft voor het bijwonen van dergelijke info-avonden houd dan deze website in de gaten of beter nog schrijf in op de maandelijkse Nieuwsbrief van het kantoor Veraart & Partners. Aanmelden is wel steeds noodzakelijk, want tot nu toe hebben wij bij elke bijeenkomst mensen moeten teleurstellen.

Op 30 mei 2016 gaf notaris Francis Moeykens uit Sint-Kruis Brugge een boeiende presentatie over "Successieplanning in het kader van de verlaagde Vlaamse schenkingsrechten". De duidelijke uiteenzetting over een "moeilijke materie" gaf de aanwezigen "voldoende" stof tot nadenken over hun eigen persoonlijke situatie.

Op maandag 8 februari 2016 gaf Pascal Paepen, docent “Bank & beurs” en “Internationaal ondernemen” aan de Thomas More Hogeschool Kempen en gastprofessor “Bank en beurs” aan de HUB in Brussel, zijn visie over de financiële markten anno 2016. De bezoekers van deze drukbezochte uiteenzetting kregen het boek "De beursbijbel" met als subtitel "Hoe geld verdienen in renteloze tijden" gratis aangeboden door kantoor Veraart & Partners. Een gebaar welke door de aanwezigen zeker gesmaakt werd.

Op maandag 1 februari 2016 organiseerden we een avond specifiek voor boekhouders waarbij Piet De Coster, directeur bij Delta Lloyd Life een boeiende uiteenzetting gaf met als thema "Bedrijfsleiders sterven (n)ooit!".

Op maandag 16 mei 2011 was Paul D’Hoore onze gast en dit al voor de tweede keer. Op een zeer begrijpelijke manier gaf hij zijn kijk op de economie anno 2011. Ook gaf de spreker een kijkje achter de psychologie van de individuele belegger.

Op maandag 28 september 2009 werd een vervolg hieraan gegeven door een info-avond, aangeboden door het kantoor Veraart & Partners over de stand van zaken een jaar verder. Spreker op deze info-avond was de heer Gert Bakelants, Hoofdredacteur van De Belegger, die een boeiende neutrale uiteenzetting gaf met accenten op kansen en eventuele bedreigingen. Ook deze avond werd weer drukbezocht en kende vele lovende kritieken.
 
In onzekere tijden leert u uw bankier kennen. De info-avond, welke doorging op maandag 20 oktober 2008, aangeboden door het kantoor Veraart & Partners over het huidige economische klimaat, de kredietcrisis, de gevolgen voor uw portemonnee en hoe hier mee om te gaan, kende dan ook een grote opkomst. Bijna honderd geïnteresseerden kwamen af op de voordracht gegeven door de heer Jan Seynhaeve, Hoofd van de Afdeling Dakfondsen bij KBC Asset-management.


Op maandag 25 februari 2008 gaf notaris Francis Moeykens uit Sint-Kruis Brugge een interessante presentatie over "Successieplanning & erf-opvolging" in het Groot Ardoes.


Hiervoor was zoveel belangstelling dat we twee weken later op maandag 10 maart 2008 een tweede bijeenkomst organiseerden en dit in Hostellerie Ter Heide te Lembeke.

 

Op woensdag 16 mei 2007 was het niemand minder dan Paul D'Hoore die in het kader van de grote Centea beleggingsbabbel zijn visie over beleggen aan een talrijk opgekomen publiek etaleerde. Het was een zo groot succes dat de spreker van de avond pas na 1 uur s' nachts huiswaarts kon keren.

Op maandag 9 oktober 2006 gaven we in het Groot Ardoes een uiteenzetting over "Bankieren in België". Met name voor de inwoners aan de andere kant van de grens was dit een verhelderende uiteenzetting.  

Nieuws:


18/02/2018

HET BELANG VAN GESPREID BELEGGEN!


21/01/2018

BUY NOW OR CRY LATER - GOEDKOPE AUTOLENING


26/11/2017

OOSTENDE-BRUGGE TEN MILES


26/11/2017

WIJ HELPEN U VOOR ADVIES OP MAAT !


23/07/2017

BLACKROCK: BULL MARKET IS NOG LANG NIET VOORBIJ


15/11/2016

PENSIOENSPAREN MEEST RENDABELE SPAARFORMULE


24/06/2017

KANTOOR VERAART & PARTNERS BREIDT UIT!!!!


05/11/2016

DE IMPACT VAN, PLOTSELING, AANTREKKENDE LANGE TERMIJNRENTES !


17/02/2016

SCHERPSTE TARIEVEN WOONKREDIETEN


16/01/2016

NIEUWE WAGEN GEKOCHT? NU DE FINANCIERING NOG....


01/11/2015

ZO HOORT EEN BANK TE ZIJN....


13/09/2015

AANBOD DELTA LLOYD LIFE-FONDSEN VERDER UITGEBREID!


13/09/2015

Voor meer uitleg over de MORNINGSTAR RATINGS zie Dossiers in de rubriek beleggen!


21/07/2015

BEKIJK ONS AMUNDI EN CPR AANBOD IN DE RUBRIEK BELEGGEN


29/06/2014

BENT U AL EIGENAAR VAN UW BANK ?

U staat centraal:


Bij Veraart & Partners krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.
Persoonlijk bekeken>>

Helder advies:Kennis maken?>>

Betrouwbare partners:Meer weten?>>