NieuwsIn de kijker:FSMA VOOR DE CONSUMENT

10/05/2021   VANAF MAANDAG 17 MEI ZIJN ONZE KANTOREN AAN HET VERWEEPLEIN GEOPEND!
 

Vanaf maandag 17 mei zijn we op onze nieuwe locatie actief! We ontvangen u graag aan het Alfred Verweeplein, hoek Piers de Raveschootlaan 45a.
31/12/2020   BESTE WENSEN VOOR EEN FANTASTISCH 2021 !!!!
 
21/10/2018   TEAM VERAART & PARTNERS
 

Veraart & Partners wilt zich onderscheiden door deskundigheid en snelle correcte service.

Wij streven naar een discreet persoonlijk advies met een visie op lange termijn. 
01/10/2018   VERAART & PARTNERS KNOKKE is een feit
 

Per 1 oktober 2018 is VERAART & PARTNERS KNOKKE een feit. Kantoor Jansen is een zuster-agentschap geworden en zal verder gaan als VERAART & PARTNERS KNOKKE. Evelyne Jansen wordt mede-directeur naast Ronald Veraart. Barbara Blondeel wordt adviseur kredieten & betalingsverkeer en Frederik Criel zal als adviseur verzekeringen het kantoor vervoegen. Vanuit het kantoor Maldegem fungeren Ingrid Passchyn en Inge Nevelsteen als back-up. Hierdoor wordt in Knokke het antwoord geformuleerd op de mate van kwaliteit van dienstverlening door grootbanken en private bankers.
01/04/2018   EINDELIJK.....
 

Sedert de opstart van ons kantoor hebben we altijd veel aandacht besteed aan het thema water. Met veel plezier kunnen we dan ook een uitbreiding van ons, al uitgebreide, gamma aankondigen: het KBI INSTITUTIONAL WATER FUND.
18/02/2018   HET BELANG VAN GESPREID BELEGGEN
 

De beurzen kwamen de afgelopen week wat tot rust, al is de schade van de afgelopen periode nog lang niet hersteld. De sterk opgelopen beurzen moesten een keer wat lucht laten ontsnappen en dat heeft eigenlijk best nog lang geduurd. Sterk dalende beurzen maken nieuwe beleggers angstig, maar bieden wat langer meelopende beleggers vaak mooie kansen.

Kuddegedrag, angst en hebzucht zijn daarbij factoren die de bewegingen vaak nog wat extra dik aanzetten en het is de kunst daar gepast gebruik van te maken. Buffett heeft ooit gezegd dat je moet kopen "als het bloed door de straten loopt", maar het is niet voor iedereen even gemakkelijk om op die manier te handelen.

Som ben je er te vroeg bij, soms heb je al teveel gekocht en soms mis je de boot omdat je op een nog lagere koers hoopte.

Eén oplossing voor dit alles: GESPREID BELEGGEN met een houden strategie op de lange termijn.

Voor verdere informatie wendt U zich tot ons kantoor. Aan de ruime openingsuren zal het niet liggen!
21/01/2018   BUY NOW OR CRY LATER
 

Op zoek naar een voordelige lening voor de aankoop van uw nieuwe wagen? Dan bent u bij VERAART & PARTNERS aan het juiste adres. Raadpleeg ons voor een concrete simulatie!

Let op, geld lenen kost ook geld.
26/11/2017   WIJ HELPEN U VOOR ADVIES OP MAAT !
 

Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of, indien gewenst, bij U thuis!
23/07/2017   BLACKROCK: BULL MARKET IS NOG LANG NIET VOORBIJ
 

BlackRock, één van de fondsenhuizen welke we via ons FIDEA-DYNASAFE-gamma aanbieden, schrijft dit middels Richard Turnhill in de Midyear 2017 Global Investment Outlook.

Lees dit artikel in de rubriek Beleggen - Dossiers.
24/06/2017   KANTOOR VERAART & PARTNERS BREIDT UIT!!!!
 

Per 1 juli is het Kantoor Lieven Baert Maldegem een samenwerking aangegaan met ons kantoor. Alle bank- en verzekeringsactiviteiten worden bij het Kantoor Veraart & Partners gecentraliseerd! Lieven Baert zal werkzaam zijn in het Kantoor Veraart & Partners als adviseur beleggingen.

Per 1 juli is het Kantoor Matthieu Decock Damme een samenwerking aangegaan met ons kantoor. Alle bankactiviteiten worden bij het Kantoor Veraart & Partners gecentraliseerd! Inge Nevelsteen zal werkzaam zijn in het Kantoor Veraart & Partners. Matthieu Decock zal zijn verzekeringsactiviteiten voort blijven zetten vanuit zijn kantoor te Damme.
05/11/2016   DE IMPACT VAN, PLOTSELING, AANTREKKENDE LANGE TERMIJNRENTES
 

Al geruime tijd waarschuwen we in ons kantoor voor de impact van plotseling aantrekkende lange termijnrentes op met name gemengde fondsen.

In de rubriek Beleggen - Dossiers is het artikel "Catch 22" opgenomen welke geschreven werd door Gert Bakelants en waarin hij deze toekomstige problematiek uiteenzet.
14/08/2012   Langdurige opmars aandelen?
 

Juist nu er alom pessimisme heerst over de economie, moeten geduldige beleggers alert zijn. Wellicht staan we aan het begin van een nieuwe, langdurige periode van koersstijgingen, stelt Hendrik Oude Nijhuis.

 

Dit lezenswaardige artikel is te vinden in de rubriek Beleggen onder Dossiers.
14/07/2012   Uw spaarboekje wordt transparanter
 

Vanaf begin volgend jaar wordt een zeer ingrijpende hervorming van het spaarboekje opgestart. Opvallend hierbij onder meer het verbod op voorwaardelijke aanbiedingen. Banken mogen nog wel een minimuminleg eisen in ruil voor een hogere rente, maar rekeningen met een hogere opbrengst enkel aanbieden aan nieuwe klanten of "vers geld" zal dan onmogelijk worden. Ook zal de verworven getrouwheidspremie sneller uitbetaald worden.

 

Kantoor Veraart & Partners juicht transparantie van de bankproducten alleen maar toe en ziet deze maatregelen als een unieke kans om zich nadrukkelijker te profileren als kwalitatief sterke financiële dienstverlener. Nog meer dan voorheen zal kwaliteit de doorslag geven bij de keuze voor een bankier!

 

Bedenk wel dat deze maatregelen in eerste instantie een neerwaartse druk op de rentevergoedingen zal hebben van de diverse spaarboekjes!

 

Voor alle verdere informatie zie de rubriek Sparen/dossiers.
24/06/2012   UW bank
 

en kent U deze nog..............................
 
 


23/03/2012   Verwachting voor de komende jaren
 

• De Europese Centrale Bank heeft de rente terug verlaagd => de rente op spaarboekjes staat verder onder druk en zal zeker de komende jaren niet spectaculair stijgen. 
• Langlopende rente voor een groot gedeelte afhankelijk van de inflatieverwachtingen => gezien de economische verwachtingen zal de langlopende rente laag blijven, alvast niet spectaculair stijgen.
• Beurzen zullen wellicht licht herstel beginnen te vertonen.

 

Voor ons advies: zie de rubrieken Beleggen/fondsen en Verzekerd sparen.

 
Nieuws:


10/05/2021

WELKOM IN ONZE NIEUWE KANTOREN.....


21/10/2018

TEAM VERAART & PARTNERS


01/10/2018

VERAART & PARTNERS HEEFT EEN ZUSJE !!!!


01/04/2018

EINDELIJK.....


18/02/2018

HET BELANG VAN GESPREID BELEGGEN!


21/01/2018

BUY NOW OR CRY LATER - GOEDKOPE AUTOLENING


23/07/2017

BLACKROCK: BULL MARKET IS NOG LANG NIET VOORBIJ


15/11/2016

PENSIOENSPAREN MEEST RENDABELE SPAARFORMULE


05/11/2016

DE IMPACT VAN, PLOTSELING, AANTREKKENDE LANGE TERMIJNRENTES !

U staat centraal:


Bij Veraart & Partners krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.
Persoonlijk bekeken>>

Helder advies:Kennis maken?>>

Betrouwbare partners:Meer weten?>>